O nama

LAMBINO PLUS DOO

Naša vizija je da uz primenu najsavremenijih tehnologija i standarda kreiramo prave vrednosti, partnerski odnos i servis za naše kupce uz poštovanje svih ekoloških standarda istandarda kvaliteta.

O nama

Kompanija LAMBINO PLUS je osnovana 2007. godine u Staroj Pazovi, sa osnovnom delatnošću proizvodnje papirne konfekcije – toalet papira i papirnih ubrusa, salveta i sličnog sadržaja. Tokom prethodnih godina program proizvodnje je kontinuirano unapređivan pre svega osavremenjavanjem sredstava za rad u vidu mašina za proizvodnju, kao i poboljšanjem kvaliteta sirovina i finalnog proizvoda, čime su stvoreni uslovi za optimalno snabdevanje tržišta, kako korisnika u domaćinstvima, tako i poslovnih objekata.
Poslednjih godina kao razvojnu šansu prepoznali smo intenziviranje proizvodnje i proširenje proizvodnog asortimana namenjenog profesionalnim korisnicima, kao što su proizvodni pogoni, kompanije koje se bave uslugom održavanja higijene, hoteli, restorani i slično, te trenutnim asortimanom pokušavamo da zadovoljimo specifične potrebe velikih potrošača.
Implementiranjem sistema upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji i sistema upravljanja zaštitom životne sredine u vidu standarda ISO i FSC™ (FSC-C192187) sertifikata dokazujemo i da smo društveno odgovorno preduzeće koje teži održivom razvoju a ne samo i isključivo maksimizaciji profita.

Vizija

Naša vizija je da uz primenu najsavremenijih tehnologija i standarda kreiramo prave vrednosti, partnerski odnos i servis za naše kupce uz poštovanje svih ekoloških standarda i standarda kvaliteta.

Misija

Naša poslovna strategija bazira se na promovisanju kvaliteta i ekoloških standarda. Naša misija je vrednost za kupca, anticipiranje zahteva kupaca i kontinuirano unapređenje svih poslovnih procesa kompanije.

Ciljevi

Sertifikati